Tuesday, September 25, 2012

PBS GEOGRAFI TINGKATAN 1

Kepada guru-guru yang mempunyai masalah untuk menyediakan soalan pbs geografi tingkatan 1, jangan bimbang, sentiasa lah berkunjung di blog saya....PBS GEOGRAFI TINGKATAN 1 akan di upload tidak lama lagi....bagi yang tak sabar bolehlah, e-mail saya di mohd81_f4@yahoo.com....good luck...

19 comments:

  1. cikgu emelkan dkt saya soalan PBS, guru geografi dari perak, emel saya : sentang1@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu boleh merujuk melalui blog ini...page kerja kursus

      Delete
  2. pening kepala ttg PBS.ada bbrp soalan dsini:
    1) berapa fail sbnarnya yg guru mata pelajaran perlu sediakan?
    2)adakah didalam fail itu perlu dimasukkan semua eviden yang dijawab pelajar @ hanya band yang terbaik shj? (saya gubal soalan PBS setiap band berdasarkan senarai semak)dan skrg di bawah tajuk cuaca dan iklim
    3)boleh emailkan contoh soalan PBS ke harith_nj@yahoo.com sbb sy nk jdkan pbandingan.
    tma ksh

    ReplyDelete
  3. WANA (GURU SEJARAH MRSM PDRM)November 5, 2012 at 8:02 PM

    terbaik....banyak makluman dan pengetahuan yang saya dapat...walaupun saya bukan guru geografi tapi blog ini memang best....

    ReplyDelete
  4. as-salam..
    cikgu boleh x emailkan kepada saya soalan PBS tingkatan 1, saya pertama kali mengajar geografi dan pertama kali mengendalikan PBS, guru dari selangor.. ini email saya wanie_me05@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu wanie, boleh klik pada page pbs...terdapat soalan yang telah saya link pada page tersebut..boleh download di situ

      Delete
  5. mohon nak download bahan dari blog cikgu..saya baru dapat mengajar geo form 1, bukan guru opsyen..kalau dapat cikgu e-mail kepada saya pun ok juga..terima kasih...yatee.shariffuddin@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu boleh download bahan dari blog saya...

      Delete
  6. Salam, sekadar nak berkongsi Borang Transit PBS yang fleksibel utk semua subjek di http://eformrpm-pbs.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Selamat Sejahtera...cikgu boleh emailkan kepada saya bahan-bahan dan soalan PBS tingkatan 1 dan tingkatan 2, saya baru ja pindah sekolah dan disuruh ajar geografi ting 1 dan 2. vinamaniv@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. salam sejahtera, cikgu manibalan, sila klik pada page pbs..cikgu boleh download pada link tersebut..harap cikgu manibalan sentiasa cool semasa menjalankan pbs..sebenarnya pbs ni macam latihan biasa..cuma latihan tersebut perlu ikut band yang ditetapkan...jangan terlalu risau, PBS sememamngnya mudah

    ReplyDelete
  9. SALAM..CIKGU BOLEH TAK EMAILKAN SOALAN PBS GEOGRAFI SAYA DARI MELAKA halizazaidi@yahoo.com TERIMA KASIH

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu boleh download dari blog saya...

      Delete
  10. Assalamualaikum. .boleh tak cikgu emailkan soaln pbs pd saya..mohd.rukman@yahoo.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikgu boleh download pada link yang ada dalam page PBS

      Delete
  11. Blh cikgu terangkn pada sy bgaimana nk fhm band 1 hingga 6 dengan mudah...sy d minta mgajar geo form 2....sy bkn option geo...huhu

    ReplyDelete
  12. Maaf ya cikgu zuraida, lambat reply..cikgu perlu minta maklumat dr ketua panitia..berkaitan PBS..terlalu sukar utk sy jelaskan dlm blog..cikgu boleh sent email..saya cuba bagi maklumat berkaitan pbs..mungkin membantu

    ReplyDelete