Wednesday, November 14, 2012

PBS GEOGRAFI TINGKATAN 2

Salam kepada semua guru dan pelajar...untuk pengetahuan semua...pada masa sekarang saya sedang berkursus di SMK Lanang untuk PBS GEOGRAFI tingkatan 2. Sistem PBS tingkatan 2 akan dijalankan pada tahun hadapan dan kesinambungan PBS tingkatan 1 pada tahun 2012...

Diharap, semua guru dan pelajar sentiasa mengunjungi blog saya kerana semua bahan telah dibina dan bimbingan akan diberikan berserta contoh evidens akan di upload...harap bersabar....

12. 11. 2012

12. 11. 12 ......   Best tak nombor ni? Mesti semua pembaca tertanya-tanya kenapa dengan nombor ni? Tarikh ni, bermulanya saya berkursus PBS di SMK Lanang dan yang paling penting ialah tarikh keramat ini adalah hari saya dilahirkan.


Setelah sepanjang masa berkursus, penatnya memang tak terkata.....tapi seronok, banyak ilmu yang dapat ditimba....Tepat jam 5.30 ptg, sampai di rumah... setelah perseiapan diri dilunaskan....bersedia untuk celebrate hari jadi di KEDAI NASI AYAM...ala kadar je...memang tak sempat nak beli kek...lebih sedap menjamu selera di kedai makan sambil berborak-borak dengan rakan seperjuangan......


Huh!!! walaupun simple ...tapi seronok...sebab dah lama dah tak keluar makan ramai-ramai macam ni...



Jalan-jalan cari makan......siapa pernah buat sambutan birthday yang sempoi macam ni?

Kak Isiah dan Nur Atiqah posing sebelum makan....huh!!! senyummu semanis madu....hahaha

Hadiah dari Hadaina dan Kak Isiah..terima kasih!!!

Terima kasih semua kerana sudi hadir ke majlis yang tak seberapa ni...Kenapa la perut macam tak cukup jer ni? Kak, tapau kan nasik goreng Ayam satu......!!!!


Balik rumah, makan untuk 2nd round......baru la best macam ni....



Nasi goreng ayam...2nd meal...


Habis dah !!!!!





Jus Tembikai !!!!




Erm.....kenyang dan senang hati......






Esok, sambung lagi berkursus......